Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

ATE autovaraosat luettelo

Top tavaroita brändin ATE
Jarruneste ATE
26,00 €
sis. Alv 24%,
toimituskulut
Lisää
Lisää koriin
Pidike, jarruputki ATE
0,61 €
sis. Alv 24%,
toimituskulut Lisää koriin
Jarrupala, levyjarru ATE
44,82 €
sis. Alv 24%,
toimituskulut Lisää koriin
Korkki / kansi ATE
2,40 €
sis. Alv 24%,
toimituskulut Lisää koriin

ATE auton osat alkuperäisessä laadussa

ATE auton osat tarjoavat
Suosituimmat tuotteet Iskunvaimentimet, jouset, lehtijouset luokka
Alkuperäisen ATE Iskunvaimentimet, jouset, lehtijouset auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Kytkin / osat luokka
Alkuperäisen ATE Kytkin / osat auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Öljyt ja nesteet luokka
Alkuperäisen ATE Öljyt ja nesteet auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Anturit, releet, ohjausyksiköt luokka
Alkuperäisen ATE Anturit, releet, ohjausyksiköt auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Putket ja letkut luokka
Alkuperäisen ATE Putket ja letkut auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Korjaussarjat luokka
Alkuperäisen ATE Korjaussarjat auton varaosat

ATE auton osat luettelo

Löydä ATE jarrulevyjä, jarrupaloja ja paljon muuta REXBO auton varaosien kaupasta

ATE avulla REXBO edustaa erittäin kuuluisaa jarrujen valmistajaa, joka on ollut markkinoilla yli vuosisadan ajan. Urheilu ja korkean suorituskyvyn jarrujen lisäksi ATE valmistaa myös standardimalleja useille eri ajoneuvotyypeille ja malleille. Suuri jarrulevyjen ja palojen valikoima voidaan löytää REXBO verkkokaupasta. Sama pätee myös kytkimen osiin, kuten ATE pääsylinterit ja työsylinterit.

Perinteikkyyttä ja innovaatiota: sitä ATE on edustanut yli 100 vuoden ajan

ATE menestystarina alkoi vuonna 1906, kun yhtiön perustaja Alfred Teves aloitti oman liiketoimintansa. Viisi vuotta myöhemmin Alfred Teves Maschinen- und Armaturenfabrik aloitti työnsä. Tehtaan työntekijät olivat enimmäkseen töissä jarrujärjestelmien ja männän renkaiden valmistuksessa. Pian sen jälkeen useat hyvin tunnetut autovalmistajat, kuten Wanderer, Hansa ja Audi tulivat ATEn asiakkaiksi. Moottoriurheilun maailma myös löysi mielenkiintonsa ATE jarrujärjestelmiin 30-luvun puolivälissä.

Nykyään ATEn omistaa Continental AG

Tähän päivään mennessä jarruekspertti jatkaa kehittämistä ja säännöllisesti esittää uusia innovatiivisia tuotteita. Yksi loistava esimerkki on PowerDisc suorituskykyiset jarrulevyt. Lisänä ATE valmistaa myös jarrunestettä, jarruvoiman säätelijöitä ja boostereita, kytkimen kaapeleita ja letkuja, sekä pyörän nopeusantureita ja useita testivarusteita jarrujen huoltoon.

Tilaa pinnoitetut jarrulevyt ja keraamiset jarrupalat ATEn valmistamana suoraan REXBOlta

ATE tunnetaan myös pinnoitetuilta jarrulevyiltään, joita yhtiö valmistaa myös myyntiin jälkimarkkinoille. Korroosiota kestävät jarrulevyt tarjotaan ympäristöystävällisellä seoksella, joka tarjoaa erinomaisen suojan ruosteelta. Lisäksi valmistaja ATE tarjoaa keraamisia jarrulevyjä, jotka ovat etenkin kestäviä ja puhtaita. Kiitos innovatiivisen kuituteknologian, jarrupaloissa käytetty yhdiste muodostaa kulumista kestävän siirtokalvon suoraan jarrulevyyn jokaisen jarrutuksen aikana. Tuloksena, jarrutustoiminto vaihtuu jarrulevyltä kalvolle. Tämän suuri etu on se, että jarrulevyn kuluminen minimisoidaan. Samaan aikaan keraamiset jarrulevyt ehkäisevät levyjen eroosiota.

ATE jarrujen laatu menee paljon pidemmälle, kuin vaadittu standardi

Yli 9000 eri tavaralla ATE tuotevalikoima REXBO kaupassa on etenkin suuri ja monipuolinen. Valikoimamme sisältää sekä ydinosia, että uusia osia. Laatu ja turvallisuus erottuvat joukosta heti. Tämä johtuu osaksi ATE väittämästä, jonka mukaan he aina suoriutuvat paremmin, kuin määrätyt standardivaatimukset. Tuotetesteissä tarkistetaan jarrujen kuluma ja melu. ATE ylittää säännöllisesti EU vaatimukset jarrupaloille (ECE R-90), joka sallii maksimissaan 15 prosentin vaihtelun jarrutustehosta verrattuna alkuperäiseen valmistajan laatuun. Alkuperäisillä ATE jarrupaloilla asiakkaat voivat varmista: ne vastaavat tai ylittävät alkuperäisten osien laadun.