Ostaa Jarruletku alkaen Jarrut kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kaikki varaosakategoriat vuonna Jarrut luettelo

Jarruletku valmistaja

laadukkaita BOSCH Jarruletku
laadukkaita FEBI BILSTEIN Jarruletku
laadukkaita A.B.S. Jarruletku
laadukkaita RIDEX Jarruletku
laadukkaita MAPCO Jarruletku
Jarruletku VAICO edulliseen hintaan
Jarruletku BREMBO edulliseen hintaan
Jarruletku ATE edulliseen hintaan
Jarruletku STARK edulliseen hintaan
Jarruletku TRW edulliseen hintaan

Ostaa Jarruletku varten auton halvalla netistä

Jarruletkut ovat elementtejä, jotka syöttävät pumpatun työskentelynesteen sylintereille tai työntömitoille. Näiden autonosien keskimääräinen käyttöikä on 100,000 km tai 5 vuoden käyttö riippumatta mittarilukemasta, sillä kumi, josta ne on valmistettu, heikkenee ajan myötä.

Mitä sinun tulee tietää jarruletkujen vaihtamisesta

  1. Osien viallisuus voi ilmetä seuraavilla tavoilla: ajoneuvon vetäminen sivulle jarrutuksen aikana, lisääntynyt voiman tarve jarrupolkimen polkemiseen, työskentelynesteen vuotaminen. Pitkän parkissa olon jälkeen, ajoneuvon alla saattaa esiintyä vuotojen jälkiä jarruletkujen alueella. Osat tarkistetaan jokaisen jarrupalojen tai kenkien vaihdon yhteydessä — suunnilleen jokaisen 25,000 – 30,000 ajokilometrin jälkeen.
  2. Nämä auton osta tulisi vaihtaa ainoastaan autohuollossa. Vaihdon jälkeen jarrut on ilmattava. Muista: jopa pieninkin virhe jarrujärjestelmän korjaamisessa voi aiheuttaa sen rikkoutumisen ja liikenneonnettomuuden.
  3. Osat tulisi vaihtaa sarjana. Jos yksi letku on kulunut, muutkin ovat todennäköisesti rikkoutuneet. Kun tilaat jarruletkuja verkkokaupasta, muista tarkistaa, että ne sopivat ajoneuvosi teknisiin tietoihin. Jos epäilet valinneesi väärin, ota yhteyttä meidän verkko tukipalvelumme asiantuntijoihin saadaksesi lisätietoja.
  4. Välttääksesi ostamiesi varaosien ennenaikaista rikkoutumista, valitse ne ajoneuvon käyttöolosuhteiden mukaan. Esimerkiksi tavanomaiset kumiletkut on tarkoitettu pienemmille kuormille kuin vahvistetut letkut. On myös tärkeää, että käytettävä neste vastaa jarrujärjestelmän odotettua kuormitusta. Huolehdi siitä, että noudatat sen vaihtovälejä. Pidä huoli, että osa ei ole kiertynyt asennuksen aikana.

Jarruletku varaosat tarjouksen