Ostaa Etujarrulevyt ja takajarrulevyt alkaen Jarrut kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kaikki varaosakategoriat vuonna Jarrut luettelo

Etujarrulevyt ja takajarrulevyt valmistaja

laadukkaita BOSCH Jarrulevyt
laadukkaita FEBI BILSTEIN Jarrulevyt
laadukkaita A.B.S. Jarrulevyt
laadukkaita RIDEX Jarrulevyt
laadukkaita MAPCO Jarrulevyt
Etujarrulevyt ja takajarrulevyt VAICO edulliseen hintaan
Etujarrulevyt ja takajarrulevyt BREMBO edulliseen hintaan
Etujarrulevyt ja takajarrulevyt SKF edulliseen hintaan
Etujarrulevyt ja takajarrulevyt ATE edulliseen hintaan
Etujarrulevyt ja takajarrulevyt STARK edulliseen hintaan

Ostaa Jarrulevyt varten auton halvalla netistä

Jarrulevyt mahdollistavat nopeuden vähentämisen ja ajoneuvon pysähtymisen kitkan avulla, joka syntyy kun jarrupalat painetaan niihin. Keskimääräinen käyttöikä on 80,000 – 120,000 km etuakselin osille, ja 130,000 – 170,000 — taka-akselin osille.

Mitä sinun tulisi tietää jarrulevyjen vaihtamisesta

  1. Näiden osien epätyydyttävän tila ilmenee ajoneuvon vetämisellä toiselle puolelle jarrutuksen aikana. Viallisten osien toimintaan liittyy usein myös jarrupolkimen tärinää ja raapivaa ääntää yksikössä.
  2. Osan vaihtaminen on aika yksinkertaista, joten tietyillä taidoilla ja asianmukaisilla laitteilla vaihtamisen voi suorittaa itse. Pidä mielessä, että tämä vaatii ajoneuvon asettamista nostimeen ja renkaiden poistoa. Yleensä kiinnikkeiden irrottamiseen tarvitaan vastaavan kokoisia ruuviavaimia. C-puristin on välttämätön palojen kiinnittämiseen.
  3. Nämä osat tulisi vaihtaa pareina kullekin akselille. Tästä syystä on suositeltavaa tilata jarrulevy paketti verkkokaupasta. Lisäksi uudet jarrupalat tulisi asentaa samalla kertaa.
  4. Välttääksesi osien nopeutunutta kulumista, pyri välttämään niiden ylikuumenemista. Se voi aiheuttaa epämuodostumia. Erityisesti useiden nopeiden jarrutusten jälkeen on suositeltavaa jäähdyttää osia ajamalla useita kymmeniä metrejä alhaisella nopeudella.
  5. Älä jätä ajoneuvoa paikaan, jossa osat saattavat olla kosketuksissa veden kanssa. Tämä voi aiheuttaa niiden epämuodostumista johtuen lämpötilan laskusta. Lisäksi pitkäaikainen kosketus veden kanssa voi aiheuttaa osien korroosiota.

Etujarrulevyt ja takajarrulevyt varaosat tarjouksen