Ostaa Iskarit, Iskunvaimentimet alkaen Iskunvaimentimet, jouset, lehtijouset kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kaikki varaosakategoriat vuonna Iskunvaimentimet, jouset, lehtijouset luettelo

Iskunvaimentimet valmistaja

laadukkaita FEBI BILSTEIN Iskunvaimentimet
laadukkaita RIDEX Iskunvaimentimet
laadukkaita MAPCO Iskunvaimentimet
laadukkaita VAICO Iskunvaimentimet
laadukkaita STARK Iskunvaimentimet
Iskarit MONROE edulliseen hintaan
Iskarit SACHS edulliseen hintaan
Iskarit TRW edulliseen hintaan
Iskarit TOPRAN edulliseen hintaan
Iskarit SWAG edulliseen hintaan

Ostaa Iskarit varten auton halvalla netistä

Iskunvaimentimet auttavat vähentämään ajoneuvon korin värähtelyä ajoneuvon käytön aikana. Ne säilyttävät renkaiden vakaan kosketuksen tienpintaan, mikä tekee ajoneuvon käytöstä mukavampaa ja turvallisempaa. Keskimääräinen käyttöikä on 100,000 - 120,000 ajokilometriä.

Mitä tulisi tietää iskunvaimentimien vaihtamisesta

  1. Näiden auton osien vioittuminen ilmenee korin tärinänä, kun ajoneuvo on liikkeellä, korin keinumisena kaarreajossa ja huonontuneena ohjattavuutena. Kun ajoneuvoa ajetaan epätasaisella pinnalla, ripustuksista voi kuulua nakuttavaa ääntä. Epätasainen renkaiden kuluminen on myös näiden osien huonosta tilasta johtuva oire.
  2. Osien vaihtaminen on suositeltavaa jättää asiantuntijoiden käsiin. Turvallinen työskentely jousien kanssa edellyttää ensinnäkin erityistä hydrauli kompressoria. Lisäksi uusien varaosien asennuksen jälkeen saatetaan tarvita pyörien kohdistamista. Tämän menetelmän tarve riippuu ajoneuvon jousituksen tyypistä.
  3. Jos olet päättänyt suorittaa työn itse, muista että kaksoisputki iskunvaimentimet on pohjustettava ennen asennusta. Yksittäisputki osat eivät yleensä vaadi tätä menettelyä.
  4. Nämä auton osat on vaihdettava pareittain kullekin akselille. Tämän laiminlyönti heikentää huomattavasti ajoneuvon ohjattavuutta.
  5. Jos aiot ostaa iskunvaimentimet verkosta, tilaa myös pölysuojia ja töyssyn vaimentimia. Kaikki nämä varaosat on asennettava samalla kertaa.
  6. Kun ajoneuvo on ollut pitkään pysäköitynä alhaisissa lämpötiloissa, on suositeltavaa ajaa vähän aikaa matalalla nopeudella palauttaakseen iskunvaimentimien toimivuuden. Tällaisella ennaltaehkäisevällä toimenpiteellä on myönteinen vaikutus niiden käyttöikään.

Iskunvaimentimet varaosat tarjouksen