Ostaa Peilin lasi, Peililasi alkaen Korin osat, valot, peilit kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kaikki varaosakategoriat vuonna Korin osat, valot, peilit luettelo

Korin osat, valot, peilit-verkkokaupan myydyimmät varaosat
Alkuperäisiä Sivupeilin lasi varten auton

Luokka merkiltä Korin osat, valot, peilit autovaraosat luettelossa Rexbo

Sivupeilin lasi valmistaja

laadukkaita FEBI BILSTEIN Sivupeilin lasi
laadukkaita RIDEX Sivupeilin lasi
laadukkaita STARK Sivupeilin lasi
laadukkaita VAN WEZEL Sivupeilin lasi
laadukkaita TOPRAN Sivupeilin lasi
Peilin lasi SWAG edulliseen hintaan
Peilin lasi JP GROUP edulliseen hintaan
Peilin lasi JOHNS edulliseen hintaan
Peilin lasi HELLA edulliseen hintaan
Peilin lasi TYC edulliseen hintaan

Ostaa Peilin lasi varten auton halvalla netistä

Taustapeilien lasit mahdollistaa auton takana olevan liikenteen tarkkailun, mikä lisää turvallisuuden tasoa sen käytön aikana. Peilien käyttöiälle ei ole tiukkoja aikarajoituksia: ne vaihdetaan tarvittaessa.

Mitä sinun tulee tietää taustapeilin lasin vaihtamisesta

  1. Osien huono tila on havaittavissa halkeamina, siruina, naarmuina, tahroina ja tummentumina. Kaikki nämä ovat helposti nähtävissä.
  2. Pääsääntöisesti voit tehdä vaihdon itse. Käytä äärimmäistä varovaisuutta, sillä osa on hyvin hauras. Heijastava osa poistetaan muovisella poistotyökalulla purkamatta koko yksikköä. Ei ole suositeltavaa käyttää ruuvimeisseliä tai muita metallityökaluja, jotta vältytään pidikkeen vahingoittumiselta vahingossa.
  3. Useimmissa tapauksissa, voit ostaa taustapeilin laseja ilman koteloita ilman ongelmia. Juuri nyt voit tutustua verkkokauppamme kuvastoon ja tilaa verkosta tuote, joka vastaa ajoneuvosi teknisiä tietoja. Huomioi, että joillekin ajoneuvoille, yksiköitä on tarjolla vain kokoonpanossa.
  4. Jos yksi optinen elementti on viallinen, ei ole tarvetta vaihtaa toista. Riittää kun ostat heijastavan osan erikseen kohtuulliseen hintaan ja asennat sen.
  5. Jään poistaminen näistä auton osista sulattamalla sitä teollisuuslämpö pistooleilla ei ole suositeltavaa. Ilmasuihkun lämpötila on liian korkea ja se aiheuttaa halkeilua. Yritykset poistaa jäätä kuumalla vedellä tai terävillä esineillä aiheuttavat samanlaiset seuraukset. On parempi käyttää erityisiä kemikaaleja, mikä vähentää myös jään muodostumisen riskiä.

Peililasi varaosat tarjouksen