Ostaa Kytkinsarja alkaen Kytkin / osat kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kaikki varaosakategoriat vuonna Kytkin / osat luettelo

Kytkinsarja valmistaja

laadukkaita FEBI BILSTEIN Kytkinpaketti
laadukkaita RIDEX Kytkinpaketti
laadukkaita MAPCO Kytkinpaketti
laadukkaita VAICO Kytkinpaketti
laadukkaita STARK Kytkinpaketti
Kytkinsarja SACHS edulliseen hintaan
Kytkinsarja TRW edulliseen hintaan
Kytkinsarja VALEO edulliseen hintaan
Kytkinsarja TOPRAN edulliseen hintaan
Kytkinsarja JP GROUP edulliseen hintaan

Ostaa Kytkinpaketti varten auton halvalla netistä

Kytkinsarjaan sisältyy osia, jotka lähettävät vääntömomentin moottorista vaihteistoon. Niillävarmistetaan vaihteiston akselin lyhyen aikavälin irrotus moottorista, mitä tarvitaan vaihteiden vaihtamiseen, käynnistykseen tai jarrutuksen aikana. Ne vaihdetaan yleensä 100,000 – 150,000 ajokilometrin välein.

Mitä sinun tulee tietää kytkinsarjan asentamisesta

  1. Yksi pääasiallisin merkki kytkinosien kulumisesta on ulkoinen ääni, erityisesti raapiva ääni vaihdettaessa vaihdetta. Muita merkkejä ovat ajoneuvon nykiminen ajon aikana, kytkinpolkimen kasvanut tai pienentynyt matka. Nostettaessa moottorin kierroksia, ajoneuvon nopeus pysyy samana tai kasvaa liian hitaasti.
  2. Ammattilaisten tulisi asentaa kytkimen osat: menetelmä on monimutkainen, työläs sekä vaatii erityisiä taitoja ja erikoisvarusteita. Jälkeenpäin järjestelmä vaatii säätämistä.
  3. Tehdessäsi tilauksen kytkinsarjasta, tarkista sisältyykö siihen erityiset voiteluaineet ja asennustyökalut: ne tekevät asennuksesta paljon helpompaa.
  4. Näiden osien käyttöikä on riippuvainen käyttöolosuhteista. Terävät lähdöt ja tapa pitää jalkaa kytkimen polkimella ajon aikana vahingoittavat niitä.

Kytkinsarja varaosat tarjouksen