Ostaa Kytkinvaijeri alkaen Kytkin / osat kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kaikki varaosakategoriat vuonna Kytkin / osat luettelo

Kytkinvaijeri valmistaja

laadukkaita FEBI BILSTEIN Kytkinvaijeri
laadukkaita A.B.S. Kytkinvaijeri
laadukkaita RIDEX Kytkinvaijeri
laadukkaita MAPCO Kytkinvaijeri
laadukkaita VAICO Kytkinvaijeri
Kytkinvaijeri ATE edulliseen hintaan
Kytkinvaijeri STARK edulliseen hintaan
Kytkinvaijeri SACHS edulliseen hintaan
Kytkinvaijeri TRW edulliseen hintaan
Kytkinvaijeri VALEO edulliseen hintaan

Ostaa Kytkinvaijeri varten auton halvalla netistä

Kytkinkaapelit siirtävät voiman polkimelta haarukkaan, joka irrottaa kytkinlevyn sekä painelevyn. Näillä osilla ei ole rajoitettua käyttöikää.

Mitä sinun tulee tietää kytkinkaapeleista

  1. Kun tämä auton osa on vahingoittunut, kytkinpoljin ei välttämättä palaa alkuasentoon sen jälkeen, kun olet painanut sitä tai siitä kuuluu epätavallinen ääni painettaessa.
  2. Osa on parempi vaihtaa huoltoasemalla. Jos se on asennettu tai säädetty väärin, se saattaa aiheuttaa häiriöitä koko järjestelmään.
  3. Kytkinkaapelit tulisi ostaa sarjana, joka sisältää kiinnikkeet, jotta nämä elementit voidaan vaihtaa yhtä aikaan. Joskus kiinnikkeet on tilattava erikseen, mutta ne ovat edullisia. Verkkokaupastamme voit valita helposti korkealaatuisia autonosia edulliseen hintaan. Jos sinulla sattuisi olemaan jotakin kysyttävää, ota yhteyttä online -konsultteihimme.
  4. Pidentääksesi kaapelin käyttöikää, vältä ajoneuvon käynnistämistä suurilla kierrosluvuilla. Tämän lisäksi ei ole suositeltavaa pitää ajon aikana kytkinpoljinta koko ajan painettuna. Välttääksesi hankaavaa kulutusta, voitele johdin säännöllisesti erityisellä voiteluaineella.

Kytkinvaijeri varaosat tarjouksen