Ostaa Moottoriöljyt alkaen Öljyt ja nesteet kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kaikki varaosakategoriat vuonna Öljyt ja nesteet luettelo

Öljyt ja nesteet-verkkokaupan myydyimmät varaosat
Alkuperäisiä Moottoriöljy bensiini ja diesel varten auton

Moottoriöljyt valmistaja

laadukkaita FEBI BILSTEIN Moottoriöljy bensiini ja diesel
laadukkaita VAICO Moottoriöljy bensiini ja diesel
laadukkaita SWAG Moottoriöljy bensiini ja diesel
laadukkaita CASTROL Moottoriöljy bensiini ja diesel
laadukkaita KAMOKA Moottoriöljy bensiini ja diesel
Moottoriöljyt CHAMPION LUBRICANTS diesel ja bensiini edulliseen hintaan
Moottoriöljyt ACKOJA diesel ja bensiini edulliseen hintaan
Moottoriöljyt DYNAMAX diesel ja bensiini edulliseen hintaan
Moottoriöljyt KROON OIL diesel ja bensiini edulliseen hintaan
Moottoriöljyt Dr!ve+ diesel ja bensiini edulliseen hintaan

Ostaa Moottoriöljy diesel ja bensiini varten auton halvalla netistä

Moottoriöljyä käytetään kitkan vähentämiseksi ja ylimääräisen lämmön poistamiseksi moottorista ja siihen liittyvien yksiköiden kosketuspinnoilta. Lisäksi se tiivistää raot ja varmistaa asianmukaisen puristuksen moottorin sylintereissä, poistaa nokea ja likaa sen elementtien pinnoilta. Se pysyy toimivana noin 10,000 – 15,000 km. Nämä ovat kuitenkin vain yleisiä ohjeita, sillä käyttöikä riippuu suurelta osin ajoneuvon käyttö olosuhteista ja perus öljystä.

Mitä sinun tulee tietää moottoriöljyn vaihtamisesta

  1. Joskus kuljettaja ei ole tietoinen siitä, että voiteluaineen käyttöikä on umpeutunut. Itseasiassa öljypaineen varoitusvalo tai Tarkista Moottori -merkkivalo voi syttyä viiveellä silloin, kun moottori ja sen osat ovat jo kuluneet huomattavasti. Joissakin tapauksissa öljynottoon liittyvät ongelmat voivat aiheuttaa ongelmia moottorin käynnistyksessä. Lisäksi öljyn täyttöaukon korkissa voi näkyä tummaa kerrostumaa tai vaahtoa. Tämän takia sinun tulisi säännöllisesti, noin kerran viikossa, tarkistaa voitelujärjestelmän nesteiden tila. Laita tätä varten pisara öljyä tasaiselle pinnalle asetetulle valkoiselle paperiarkille. Tarkista 10-15 minuutin jälkeen täplän muoto ja väri. Tumma väri, kiinteä rakenne ja metallihiukkaset täplän keskellä osoittavat, että sinun on vaihdettava neste kiireellisesti.
  2. Useimmissa tapauksissa on kiellettyä sekoittaa voiteluaineita erilaisiin perus öljyihin. Jos olet ostanut moottoriöljyä, jonka koostumus on erilainen kuin aikaisemmin käytetyssä, voit joutua huuhtelemaan järjestelmän.
  3. On parempi vaihdattaa moottoriöljy huoltoasemalla, sillä tämä prosessi sisältää öljynsuodattimen työlään asennuksen.
  4. Vaihdettaessa voitelujärjestelmässä olevaa nestettä, tulee asentaa uusi tyhjennystulpan tiiviste, sillä se ovat kertakäyttöinen.
  5. Estääksesi voiteluainetta menettämättä ennenaikaisesti ominaisuuksiaan, koita käyttää vain korkealaatuista polttoainetta ja huolehdi moottorin, voitelujärjestelmän ja polttoaineen syöttöjärjestelmän kunnosta. Vältä ajamista liian nopeasti: ajettaessa nopeudella 80-100 km tunnissa, moottorin ylikuumenemisen riski on minimaalinen. Käytä lisäksi erilaisia lisäaineita varovaisesti, sillä niiden epäasianmukainen käyttö ei ainoastaan muuta voiteluaineiden ominaisuuksia, vaan aiheuttaa myös moottorin ennenaikaista kulumista.

Moottoriöljyt varaosat tarjouksen