Ostaa Takavaimennin, Takapönttö, Pakoputki äänenvaimennin taka alkaen Pakoputkisto kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kaikki varaosakategoriat vuonna Pakoputkisto luettelo

Pakoputki äänenvaimennin taka valmistaja

laadukkaita MAPCO Takapönttö
laadukkaita JP GROUP Takapönttö
laadukkaita BLUE PRINT Takapönttö
laadukkaita DIEDERICHS Takapönttö
laadukkaita MAGNETI MARELLI Takapönttö
Takavaimennin BOSAL edulliseen hintaan
Takavaimennin HJS edulliseen hintaan
Takavaimennin AKS DASIS edulliseen hintaan
Takavaimennin WALKER edulliseen hintaan
Takavaimennin VEGAZ edulliseen hintaan

Ostaa Äänenvaimennin varten auton halvalla netistä

Takaäänenvaimennin pienentää melua, joka syntyy kun pakokaasut kulkevat pakojärjestelmän kautta sekä edistää niiden jäähtymistä. Osan käyttöikä on riippuvainen materiaalista, josta se on valmistettu. Teräksiset osat kestävät noin 1 - 3 vuotta, aluminoidusta teräksestä valmistetut osat kestävät 3 - 6 vuotta, kun taas osat, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kestävät toiminnassa jopa 10 vuotta.

Tärkeää tietoa liittyen takaäänenvaimentimen vaihtamiseen

  1. Takaäänenvaimentimen ongelmista kertovia oireita ovat hajut matkustamossa, moottori pitää enemmän ääntä kuin normaalisti, lisääntynyt polttoaineen kulutus, moottorin tehojen pienentyminen, alhaisempi kiihtyvyyden dynamiikka ja moottorin ylikuumeneminen lyhyen käytön jälkeen.
  2. Voit vaihtaa osan itse, mikäli se on liitetty laipoilla tai ruuvipuristimilla. Ajoneuvo tulisi asettaa tarkastusaukon päälle, rampille tai auton nostimelle. Sinun tulisi valmistaa myös tunkeumaneste, sillä tämä auttaa irrottamaan ruostuneet liitännät. Tarvitset myös pakoputken asennuspastaa, jota käytetään nivelissä.
  3. Jos pakokaasujärjestelmän asentaminen vaatii hitsausta, on suositeltavaa käydä korjaamossa.
  4. Varmistaaksesi pakokaasujärjestelmän luotettavan toiminnan, on suositeltavaa osta takaäänenvaimennin samanaikaisesti uusien muttereiden, kiinnikkeiden ja tiivisteiden kanssa. Verkkokaupastamme voit ostaa kaikki nämä osat kohtuulliseen hintaan.
  5. Osan käyttöikä on riippuvainen moottorin ja siihen liittyvien järjestelmien oikeanlaisesta toiminnasta. Esimerkiksi polttoine ja ilmaseoksen muodostumisen häiriöt mahdollistavat polttoaineen palamisen pakojärjestelmässä, mikä aiheuttaa järjestelmän rikkoutumisen. Ajaminen huonolaatuisilla teillä saattaa myös vahingoittaa äänenvaimenninta. On erityisen tärkeää välttää ajamasta syvistä lammikoista, koska kylmä vesi voi aiheuttaa kuumien komponenttien halkeamista. Takaäänenvaimennin on joskus päällystetty kuumuutta kestävällä emalilla, joka suojaa sitä korroosiolta.

Takavaimennin varaosat tarjouksen