Ostaa Pallonivel, Alatukivarren pallonivel alkaen Jousitus ja tukivarret kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kaikki varaosakategoriat vuonna Jousitus ja tukivarret luettelo

Pallonivel valmistaja

laadukkaita FEBI BILSTEIN Pallonivel
laadukkaita A.B.S. Pallonivel
laadukkaita RIDEX Pallonivel
laadukkaita MAPCO Pallonivel
laadukkaita VAICO Pallonivel
Pallonivel BREMBO edulliseen hintaan
Pallonivel SKF edulliseen hintaan
Pallonivel STARK edulliseen hintaan
Pallonivel MONROE edulliseen hintaan
Pallonivel TRW edulliseen hintaan

Ostaa Pallonivel varten auton halvalla netistä

Kuulalaakerit yhdistävät ripustusvarret vetopyörien napoihin, jolloin jälkimmäiset pystyvät liikkumaan pystysuorassa säilyttäen kiinteän asennon vaakatasossa. Usein osien käyttöikä on 90,000 - 100,000 ajokilometriä. Se riippuu kuitenkin suuresti ajoneuvon käyttöolosuhteista. Osien tila on tarkistettava aina ennen pitkiä matkoja.

Mitä sinun tulee tietää kuulalaakerien vaihtamisesta

  1. Vialliset kuulalaakerit ilmenevät ääninä ripustuksissa, kun ajoneuvoa ajetaan huonolaatuisilla tien pinnoilla sekä epätasaisena renkaiden kulumisena. Lisäksi pyörien kääntäminen vaatii huomattavia ponnisteluja.
  2. Osat on parempi vaihtaa huoltoasemalla, koska asennuksen jälkeen vaaditaan pyörien kohdistamista. Vaihdon tekemiseen tarvitaan nostolaite ja erityinen vetolaite. Tämä laite mahdollistaa auton osien purkamisen nopeasti ja turvallisesti. Ei suositella käytettäväksi käyttää käsillä olevia välineitä, kuten moukaria. Tosiasia on, että intensiiviset iskukuormitukset ovat haitallisia alustan osille ja vähentävät niiden käyttöikää.
  3. Mikäli osa on olennainen osa vartta, sinun tulisi ostaa kokoonpano.
  4. Nämä auton osat on vaihdettava sarjana per akseli, vaikka vain yksi niistä olisi viallinen. Kunkin puolen osien määrä määräytyy ajoneuvon suunnittelun mukaan. Verkkokaupastamme, voit edullisesti ja nopeasti ostaa kuulalaakeri pakkauksia, jotka sisältävät myös kiinnikkeet.
  5. Pidentääksesi osien käyttöikää, vähennä iskujen riskiä. Tätä varten on suositeltavaa esimerkiksi hidastaa ennen tiellä olevien esteiden ylittämistä.
  6. On suositeltavaa tarkistaa säännöllisesti pölysuojien eheys. Niiden huono tila johtaa auton osien kostumiseen ja likaan, mikä johtaa niiden nopeaan kulumiseen.

Alatukivarren pallonivel varaosat tarjouksen