Ostaa Kallistuksenvakaajan yhdystanko, Tanko kallistuksenvaimennin alkaen Jousitus ja tukivarret kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kaikki varaosakategoriat vuonna Jousitus ja tukivarret luettelo

Koiranluu valmistaja

laadukkaita FEBI BILSTEIN Koiranluu
laadukkaita A.B.S. Koiranluu
laadukkaita RIDEX Koiranluu
laadukkaita MAPCO Koiranluu
laadukkaita VAICO Koiranluu
Kallistuksenvakaajan yhdystanko SKF edulliseen hintaan
Kallistuksenvakaajan yhdystanko STARK edulliseen hintaan
Kallistuksenvakaajan yhdystanko MONROE edulliseen hintaan
Kallistuksenvakaajan yhdystanko TRW edulliseen hintaan
Kallistuksenvakaajan yhdystanko TOPRAN edulliseen hintaan

Ostaa Kallistuksenvakaajan yhdystanko varten auton halvalla netistä

Kallistuksenvakaajan yhdystangot ovat jousituksen osia, jotka takaavat ajoneuvon käsiteltävyyden, vakauden ja ohjattavuuden. Ne takaavat kallistuksenvakaajan yhdystangon joustavan kiinnityksen ohjausakseliin tai pyörän napaan. Ne mahdollistavat liitoselementtien rajoitetun liikkuvuuden ja suorittavat vaimennustoiminnon. Nämä autonosat pitäisi vaihtaa jokaisen 30,000 – 50,000 ajokilometrin jälkeen.

Mitä sinun tulisi tietää kallistuksenvakaajan yhdystankojen vaihtamisesta

  1. Osien toimintahäiriöt vaikuttavat ennen kaikkea ajoneuvon suorituskykyyn tiellä: se saattaa vetää toiselle sivulle tai muuttua epävakaaksi kaarreajossa. Ohjattaessa ja jarruttaessa ajoneuvon kori keinuu liikaa. Kun ajoneuvo kulkee epätasaisilla pinnoilla, ripustuksista kuuluu nakuttava ääni.
  2. Näiden osien vaihto on parasta tehdä huoltoasemalla: toimenpide on melko työläs ja vaatii ajoneuvon asettamista autonnostimeen tai tarkastus aukon päälle.
  3. On suositeltavaa vaihtaa myös vakautusholkit, jotka kiinnittävät sen ajoneuvon pohjaan tai runkoon. Kuten yhdystangotkin, ne toimivat aggressiivisissa olosuhteissa ja altistuvat jatkuvalle tärinäkuormalle ja syövyttävälle ympäristölle.
  4. Nämä auton osat on vaihdettava pareittain per akseli. Jos haluat säästää varaosien ostossa, tee kallistuksenvakaajan yhdystankojen tilauksesi verkkokaupassamme. Edulliset hinnat, lukuisat tarjoukset ja mahdollisuus ilmaiseen toimitukseen auttavat sinua huoltamaan ajoneuvoasi paremmin ja halvemmalla.
  5. Osien käyttöikä johtuu suurelta osin ajoneuvon käyttöolosuhteista. Välttyäksesi niiden vaihtamiselta ennenaikaisesti, pyri ajamaan turvallisesti ja huolellisesti, hidasta ohittaessasi ajoradan epätasaisuuksia ja kuoppia, älä ylikuormita tavaratilaa. Osta vain laadukkaita osia ja luota niiden asentaminen ammattilaisille.

Tanko kallistuksenvaimennin varaosat tarjouksen