Moottori-varaosakauppa - Tilaa verkosta edullisia merkkiautonosia alkuperäislaatuisina
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Moottori-osat saatavilla näille automerkeille

Moottori varten MERCEDES-BENZ edulliseen hintaan
Moottorinosat varten MERCEDES-BENZ autoille
Kaikki mallit
Moottori varten VW edulliseen hintaan
Moottorinosat varten VW autoille
Kaikki mallit
Moottori varten BMW edulliseen hintaan
Moottorinosat varten BMW autoille
Kaikki mallit
Moottori varten VOLVO edulliseen hintaan
Moottorinosat varten VOLVO autoille
Kaikki mallit
Moottori varten TOYOTA edulliseen hintaan
Auto Moottori varten TOYOTA
Kaikki mallit
Moottori varten AUDI edulliseen hintaan
Auto Moottori varten AUDI
Kaikki mallit
Moottori varten FORD edulliseen hintaan
Auto Moottori varten FORD
Kaikki mallit
Moottori varten OPEL edulliseen hintaan
Auto Moottori varten OPEL
Kaikki mallit
Varaosatarjouksia kategoriassa Moottorinosat

Moottorinosat - Tärkeä varaosatuoteryhmä ajoneuvoon

Moottorin osat muodostavat laajan ryhmän auton osia, mukaan lukien erilaisia varaosia, laitteita ja mekanismeja, jotka ovat vastuussa polttoaineen palamisesta syntyvän energian muuntamisesta kineettiseksi energiaksi. Tähän kategoriaan kuuluu osia, jotka ovat suoraan vastuussa vääntömomentin luomisesta (kuten esimerkiksi männät, nokka-akselit ja kampiakselit, liitosvarret, männnän renkaat, keinuvarret); elementit, joilla voi taata moottorin luotettavan kiinnityksen (liittimet ja kiinnikkeet); sinetit ja tiivisteet, jotka varmistavat polttokammion ja erilaisten liitosten tiiviyden; ja anturit, joilla optimoidaan polttoaineen ja ilman seoksen muodostumis- ja palamisprosessi.

Tärkeää tietoa moottorin elementeistä

  • Kunnollisella huollolla, moottorilla ja sen kokoonpanoilla on pitkä käyttöikä. Monissa tapauksissa niiden käyttöikä vastaa ajoneuvon käyttöikää. On kuitenkin joitakin osia, jotka tulisi vaihtaa tietyn ajan kuluessa. Esimerkiksi öljynsuodattimet ja moottorin ilmansuodattimet tulisi vaihtaa noin 15,000 km:n välein, venttiilivarren tiivisteet suunnilleen 100,000 km:n välein, männän renkaat noin 150,000 – 200,000 km ja hydrauliset nostimet noin 120,000 – 150,000 km:n välein. Tiivisteet ovat yleensä kertakäyttöisiä, ja ne tulisi vaihtaa aina kun huolletaan tietty auton yksikkö.
  • Suurin osa moottorin huoltotöistä tulisi tehdä korjaamossa, koska yleensä se vaatii tietoa ja kokemusta sekä myös erikoislaitteita. Tämä ei kuitenkaan tarkoita osia, joilla ei ole suoraa vaikutusta moottorin toimintaan ja joihin pääsee käsiksi, esimerkiksi venttiilinkannen tiiviste.
  • Moottorin korjaaminen on yleensä laajamittainen tehtävä (ts. se kattaa kaikki moottorin osat ja kokoonpanot), johon sisältyy vanhojen kertakäyttöisten elementtien vaihtaminen. Tästä syystä autonomistajat haluavat usein käyttää korjaussarjoja, mikä tekee kaikkien vaadittavien osien ostamisesta halvempaa. Ennen moottorin osien tilaamista, päätä ensin, millaisia töitä aiot suorittaa, ota sen jälkeen yhteys asiantuntijoihimme, jotka auttavat sinua valitsemaan sopivimmat tuotteet kuvastosta.
  • Varmistaaksesi moottorin pitkän käyttöiän ja toiminnan, on hyvin tärkeää estää sen ylikuumeneminen, vaihtaa moottoriöljy ja suodattimet hyvissä ajoin, käyttää ainoastaan valmistajan suosittelemia laadukkaita poltto- ja lisäaineita ja tarkistaa ja ylläpitää jäähdytysjärjestelmän oikeaa tilaa.