Ostaa Pyyhkijät, Lasinpyyhkijät, Tuulilasinpyyhkijät, Takalasin pyyhkijä, Pyyhkimet, Tuulilasinpyyhkimet, Lasinpyyhkijän sulat alkaen Lasinpesu kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kaikki varaosakategoriat vuonna Lasinpesu luettelo

Tuulilasinpyyhkijät valmistaja

laadukkaita BOSCH Tuulilasinpyyhkimet
laadukkaita RIDEX Tuulilasinpyyhkimet
laadukkaita MAPCO Tuulilasinpyyhkimet
laadukkaita VAICO Tuulilasinpyyhkimet
laadukkaita STARK Tuulilasinpyyhkimet
Pyyhkijät VALEO edulliseen hintaan
Pyyhkijät TOPRAN edulliseen hintaan
Pyyhkijät JP GROUP edulliseen hintaan
Pyyhkijät HELLA edulliseen hintaan
Pyyhkijät JAPANPARTS edulliseen hintaan

Ostaa Takalasin pyyhkijä varten auton halvalla netistä

Pyyhkijän sulkien tarkoitus on poistaa vettä ja likaa tuulilasin pinnasta. Ne takaavat näkyvyyden huonoissa sääolosuhteissa. Osien keskimääräinen käyttöikä on yksi vuosi. On suositeltavaa vaihtaa ne ennen talvea.

Mitä sinun tulee tietää pyyhkijöiden sulkien vaihtamisesta

  1. Osien vaihtamisen tarve ilmenee puhdistamattomina juovina ja tuulilasin pinnalla olevina tahroina, pyyhkimien liiallisena meluna, niiden epätasaisena liikkeenä. Tarkastuksen aikana voit myös huomata kumimateriaalin lohkeamista, halkeilua tai kuoriutumista.
  2. Osat vaihtelevat kiinnittimen tyypin mukaan, ja tämä on otettava huomioon niitä valittaessa ja asennettaessa.
  3. Voit helposti vaihtaa osat itse, sillä minkäänlaisia lisälaitteita ei tarvita. Ainoa mitä sinun tulisi tehdä, on suojata tuulilasi mahdollisilta pyyhkimen varren liukumiselta. Voit käyttää pyyhettä tähän tarkoitukseen.
  4. Nämä auton osat on vaihdettava pareittain. Ennen pyyhkijän sulkien tilaamista, ota huomioon, että vasen ja oikea osa saattavat olla eri kokoisia. On myös tärkeää, ettei niiden paikkaa vaihdeta asennuksen aikana.
  5. Jotta nämä autonosat kestäisivät pitkään, valitse laadukkaat komponentit. Voit ostaa ne edullisesti meidän verkkokaupastamme. Lisäksi kuvastostamme löydät laajan valikoiman tuotteita nivelliitosten voiteluun ja suojaukseen. Pyyhkijän sulkien käyttöiän pidentämiseksi, varmista että tuulilasin pesunesteen säiliön on aina riittävän täynnä ja puhdistusjärjestelmä toimii oikein. Muista, että yritykset poistaa likaa kuivasta tuulilasista johtavat kumiosien heikentymiseen.
  6. Jos osat jäätyvät talvella tuulilasiin, älä yritä poistaa niitä voimalla. Käynnistä moottori ja odota niin kauan, että jää sulaa tai käytä erityistä jäänesto suihketta. Ota tavaksi nostaa pyyhkijän varret tuulilasista, kun jätät ajoneuvosi parkkipaikalle.
  7. Pyyhi pyyhkijän sulat säännöllisesti kostealla liinalla ja pese ne vesijohtovedellä. Tämä poistaa lian ja hiekan, jotka toimivat kuin hioma-aine. Ei ole suositeltavaa käyttää moottoriöljyä ja silikonipohjaisia tuotteita kumielementtien voiteluun. Vaikka ne eivät vahingoita osia, ne ovat haitallisia tuulilasille ja jättävät öljyisiä tahroja sen pinnalle.

Pyyhkimet varaosat tarjouksen