Putket ja letkut-varaosakauppa - Tilaa verkosta edullisia merkkiautonosia alkuperäislaatuisina
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Putket ja letkut-osat saatavilla näille automerkeille

Putket ja letkut varten MERCEDES-BENZ edulliseen hintaan
Putket ja letkut varten MERCEDES-BENZ autoille
Kaikki mallit
Putket ja letkut varten VW edulliseen hintaan
Putket ja letkut varten VW autoille
Kaikki mallit
Putket ja letkut varten BMW edulliseen hintaan
Putket ja letkut varten BMW autoille
Kaikki mallit
Putket ja letkut varten VOLVO edulliseen hintaan
Putket ja letkut varten VOLVO autoille
Kaikki mallit
Putket ja letkut varten AUDI edulliseen hintaan
Auto Putket ja letkut varten AUDI
Kaikki mallit
Putket ja letkut varten TOYOTA edulliseen hintaan
Auto Putket ja letkut varten TOYOTA
Kaikki mallit
Putket ja letkut varten FORD edulliseen hintaan
Auto Putket ja letkut varten FORD
Kaikki mallit
Putket ja letkut varten OPEL edulliseen hintaan
Auto Putket ja letkut varten OPEL
Kaikki mallit
Varaosatarjouksia kategoriassa Putket ja letkut

Putket ja letkut - Tärkeä varaosatuoteryhmä ajoneuvoon

Putket ja letkut ovat elementtejä, jotka siirtävät nesteitä ja kaasuja yksiköstä toiseen. Niitä käytetään voitelujärjestelmissä, ilma- ja polttoaineensyöttöjärjestelmissä, jäähdytyksessä, ilmastoinnissa, pakokaasujen poistamisessa ja ikkunoiden puhdistuksessa. Tämän lisäksi niitä käytetään hydraulisissa yksiköissä: jarrut, kytkin ja ohjaustehostin.

Tärkeää tietoa putkista ja letkuista

  • Putket ja letkut valmistetaan erilaisista materiaaleista. Useimmissa tapauksissa, letkut on tehty korkeita lämpötiloja ja aggressiivisia kemikaaleja kestävästä kumista. Silikonia saatetaan myös käyttää, sillä sen elastisuus säilyy pitkään. Nämä osat vahvistetaan joskus synteettisillä kuiduilla tai metallilangoilla vahvuuden parantamiseksi. Putket valmistetaan polymeerimateriaaleista tai metallista.
  • Jarrujärjestelmässä käytettävät putket ja letkut tulisi vaihtaa useammin — noin kerran viidessä vuodessa. Muissa tapauksissa osta tulisi vaihtaa silloin kun ne ovat kuluneet. Niiden kunto tulisi tarkistaa jokaisen huollon yhteydessä.
  • Useimmissa tapauksissa uudet osat tulisi asentaa korjaamossa. Työskentely jäähdytys- ja ilmastointijärjestelmien tai hydraulijärjestelmien huolto vaatii nesteiden tyhjentämistä. Asennuksen jälkeen järjestelmä olisi ilmattava. Tämä työ on hyvin vaikeaa, joten siihen vaaditaan tietoa ja kokemusta.
  • Ostettaessa putkia ja letkuja, on muistettava ostaa puristimia ja kiinnikkeitä, sillä niilläkin on tapana kulua. Näitä osia on saatavilla verkkokaupastamme erittäin kohtuulliseen hintaan. Pidä mielessä myös ajoneuvossa olevan toimintanesteen määrä, sillä korjaukseen jälkeen nestettä on täytettävä tiettyyn tasoon.
  • Välttääksesi putkien ja letkujen ennenaikaista vaurioitumista, osta vain sellaisia, jotka vastaavat ajoneuvosi teknisiä tietoja. Osien sopimaton käyttöpaine tai virheellinen halkaisija ovat usein syynä niiden heikkenemiseen ja se johtaa järjestelmän virheellisen toimintaan. On tärkeää, että putket ja letkut eivät ole taipuneita eivätkä ne kosketa liikkuvia osia. Sinun tulisi myös käyttää vain valmistajan suosittelemia nesteitä ja aika ajoin huuhdella kuuluvia järjestelmiä, sillä lika ja kerrostumat vaikuttavat osiin haitallisesti.