Ostaa Tulpat alkaen Sytytys ja hehkutulppa järjestelmä kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kaikki varaosakategoriat vuonna Sytytys ja hehkutulppa järjestelmä luettelo

Tulpat valmistaja

laadukkaita BOSCH Sytytystulpat
laadukkaita FEBI BILSTEIN Sytytystulpat
laadukkaita RIDEX Sytytystulpat
laadukkaita STARK Sytytystulpat
laadukkaita NGK Sytytystulpat
Tulpat VALEO edulliseen hintaan
Tulpat TOPRAN edulliseen hintaan
Tulpat SWAG edulliseen hintaan
Tulpat JP GROUP edulliseen hintaan
Tulpat HELLA edulliseen hintaan

Ostaa Sytytystulpat varten auton halvalla netistä

Sytytystulppia tarvitaan moottorin ilma-polttoaineseoksen sytyttämiseksi. Niiden käyttöikä riippuu niiden valmistus materiaalista. Keskimäärin, se on 20,000 – 30,000 ajokilometriä kupari, nikkeli, kromi-nikkeli ja kupari-nikkeli osille, 60,000 – 70,000 — platina, 70,000 – 90,000 — hopea, 70,000 – 100,000 — yttrium, ja 80,000 – 100,000 — kultaisille sytytystulpille.

Mitä on tärkeää tietää sytytystulppien vaihtamisesta

  1. Näiden osien epätyydyttävä tila ilmenee ongelmina moottorin käynnistyksessä, pienentyneenä moottorin tehona ja epävakaana joutokäyntinä. Lisääntynyttä polttoaineenkulutusta on usein havaittavissa. Moottorin toimintahäiriöt aiheuttavat koriin siirtyvää tärinää.
  2. Näiden osien vaihtaminen on parempi luottaa ammattilaisten käsiin, sillä virheet asennuksen aikana saattavat aiheuttaa vakavia seurauksia. Esimerkiksi asentaminen ilman vääntömomentti avainta johtaa yli kiristämiseen. Tämä vahingoittaa osia ja aiheuttaa metallihiukkasten pääsyn palotilaan. Tämä puolestaan johtaa moottorin osien toimintahäiriöihin.
  3. Muista, että uusia osia asennettaessa on olemassa vaara sylinterikannen vahingoittumiselle. Tämä voi johtaa moottorin huoltoon, mikä ei ole koskaan halpaa. Lisäksi tulee muistaa, että suurjännitekaapeleiden liittäminen komponentteihin vaatii äärimmäistä varovaisuutta.
  4. Kaikki osat on vaihdettava samanaikaisesti, joten on suositeltavaa ostaa sytytystulpat sarjana. Sarjan elementtien määrä riippuu ajoneuvon merkistä ja mallista. Useimmiten jokaiselle sylinterille on yksi osa, harvoissa tapauksissa— kaksi sytytystulppaa per sylinteri.
  5. Korkealaatuisen polttoaineen käyttö estää osien nopeutunutta kulumista. Tämä johtuu siitä, että polttoaineen epäpuhtaudet aiheuttavat kerrostumien muodostumista eristimiin ja elektrodeihin. Tämä johtaa niiden asteittaiseen hajoamisen.

Tulpat varaosat tarjouksen