Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

HELLA auton osat alkuperäisessä laadussa

HELLA auton osat tarjoavat
Suosituimmat tuotteet Suodatin luokka
Alkuperäisen HELLA Suodatin auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Sytytys ja hehkutulppa järjestelmä luokka
Alkuperäisen HELLA Sytytys ja hehkutulppa järjestelmä auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Hihnat, ketjut, rullat luokka
Alkuperäisen HELLA Hihnat, ketjut, rullat auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Lasinpesu luokka
Alkuperäisen HELLA Lasinpesu auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Lämmityslaite / tuuletus luokka
Alkuperäisen HELLA Lämmityslaite / tuuletus auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Kumitiivisteet ja tiivisterenkaat luokka
Alkuperäisen HELLA Kumitiivisteet ja tiivisterenkaat auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Pakoputkisto luokka
Alkuperäisen HELLA Pakoputkisto auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Polttoainejärjestelmä luokka
Alkuperäisen HELLA Polttoainejärjestelmä auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Ohjaus luokka
Alkuperäisen HELLA Ohjaus auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Kytkin / osat luokka
Alkuperäisen HELLA Kytkin / osat auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Öljyt ja nesteet luokka
Alkuperäisen HELLA Öljyt ja nesteet auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Vaihteisto luokka
Alkuperäisen HELLA Vaihteisto auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Vetokoukku / osat luokka
Alkuperäisen HELLA Vetokoukku / osat auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Valaistus luokka
Alkuperäisen HELLA Valaistus auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Putket ja letkut luokka
Alkuperäisen HELLA Putket ja letkut auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Korjaussarjat luokka
Alkuperäisen HELLA Korjaussarjat auton varaosat

HELLA auton osat luettelo

Valaistusteknologia vahvuutena

Yli 100 vuoden ajan, Hella Group on kehittänyt ja valmistanut komponentteja ja järjestelmiä valaistukseen, sekä sähkölaitteita auton varaosien alalla. Yli 29,000 työntekijällä yli 100 kohteessa yli 35 valtion alueella ympäri maailmaa, Hella on yksi maailman suurimmista toimittajista jälkimarkkinoilla. Hellasta tekee erityisen se, että yhtiö kattaa melkein jokaisen ajoneuvon markkinoilla. Täten innovatiivinen ja korkealaatuinen valaistusteknologia on saatavilla melkein jokaiselle olemassa olevalle ajoneuvolle. Valaistusteknologian alalla Hella valmistaa ajovaloja, vilkkuja ja sisustan valoja. Innovatiiviset tuotteet tämänhetkisellä varaosien markkinoilla ovat anturisäädetyt ajovalojärjestelmät, jotka mukautuvat ajon ja sään tilanteeseen. Olemassa on myös heijastusvapaita korkeasäteisiä valoja. Hella on autoteollisuuden varaosien markkinoiden kärjessä ajoneuvospesifisen valaistuksen suhteen. Heillä on paras markkinakattavuus. Täten on turvallista sanoa, että kukaan laatua ja kestävyyttä arvostava ei jätä väliin Hellan tuotteita, kun kyseessä on auton valaistus.

Palvelu, ympäristö ja laatu

Itsejulistettu ja yhtiön ultimaalinen tavoite on korkea asiakastyytyväisyys ja parhaan tuotelaadun ylläpitäminen. Ensiluokkainen laatu on Hellan korkein prioriteetti ja vertailuarvo kaikelle heidän toiminnalle. Tällaiset korkeat standardit tulevat Hellan vastuusta asiakkaita, toimittajia ja työntekijöitä kohden. Taatakseen näiden tavoitteiden saavuttamisen, holistinen Total Quality Management konsepti adoptoitiin. Yli 5,600 työntekijällä tutkimisen ja kehityksen alalla, Hella on yksi avainpelaajista innovaation suhteen markkinoilla. Täten he pyrkivät jatkuvasti parantelemaan tuotteitaan, teknologioitaan ja prosessejaan taatakseen paremman ympäristöystävällisyyden. Vihreä design palvelee taatakseen, että energiatehokkuus ja kierrätysvaatimukset, sekä ainerajoitukset otetaan aina huomioon tuotteiden kehitysprosessin aikana. Avainpuolet kehityksen ja innovaation vaivan suhteen heijastuvat kulutuksen vähentämisessä ja tehokkuuden kasvussa. Olemassa on kolme optimointi suuntaa: kustannussäästöt kuskille vähentämällä polttoaineenkulutusta, säästäen resursseja ja minimisoiden hiilidioksidipäästöt.

Muiden tuotekenttien laajentaminen

Yhtiön vakaan kehityksen aikana, sen tuotetarjontaa myös laajennettiin kilpailua varten myös muilla alueilla. Varaosien suhteen, Hella toimii yhtenä suurimmista kauppayhtiöistä ajoneuvon varaosien, tarvikkeiden, diagnostiikan ja palveluiden suhteen Euroopassa. Erityisten sovellusten suhteen Hella valmistaa myös tuotteita erikoisajoneuvoille ja täysin itsenäisille alueille sisältäen katu tai teollisuusvalaistuksen. Lisäksi yhteisyritys yhtiö valmistaa täydellisiä ajoneuvomoduuleja, ilmastointijärjestelmiä ja sähköjärjestelmiä. Liittyen näihin bisneksen alueisiin, yhtiön markkinakattavuus ja koko ovat tulleet täysin ilmiselviksi. Hella tarjoaa esimerkiksi voimakkaan ohjelmiston jatkuvasti lisääntyvälle korjausvolyymille sisältäen anturit, toimilaitteet ja ohjausyksiköt. Etenkin tärkeää ja huomattavaa liittyen kaikkiin näihin tuotteisiin, on niiden yhdenmukainen korkea laatu.