Ostaa Takaluukun kaasuiskunvaimennin, Takaluukun kaasujouset alkaen Korin osat, valot, peilit kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kaikki varaosakategoriat vuonna Korin osat, valot, peilit luettelo

Korin osat, valot, peilit-verkkokaupan myydyimmät varaosat
Alkuperäisiä Takaluukun kaasujousi varten auton

Luokka merkiltä Korin osat, valot, peilit autovaraosat luettelossa Rexbo

Takaluukun kaasujousi valmistaja

laadukkaita FEBI BILSTEIN Takaluukun kaasujousi
laadukkaita RIDEX Takaluukun kaasujousi
laadukkaita MAPCO Takaluukun kaasujousi
laadukkaita VAICO Takaluukun kaasujousi
laadukkaita STARK Takaluukun kaasujousi
Takaluukun kaasuiskunvaimennin MONROE edulliseen hintaan
Takaluukun kaasuiskunvaimennin TOPRAN edulliseen hintaan
Takaluukun kaasuiskunvaimennin SWAG edulliseen hintaan
Takaluukun kaasuiskunvaimennin METZGER edulliseen hintaan
Takaluukun kaasuiskunvaimennin JP GROUP edulliseen hintaan

Ostaa Takaluukun kaasuiskunvaimennin varten auton halvalla netistä

Takaluukun kaasujousia käytetään, jotta pääsy kuljetettaviin kohteisiin olisi kätevämpää. Ne takaavat luukun helpon liikuttamisen molempiin suuntiin ja pitävät sen avoimessa asennossa, mikä on kätevää kuorman lastaamiseen tai työskentelyyn matkatavara tilassa. Ne korvataan kun ne ovat kuluneita.

Mitä sinun tulee tietää takaluukun kaasujousista

  1. Vialliset osat tunnistaa helposti heikentyneestä tehokkuudesta. Katkonainen luukun avautuminen, kyvyttömyys pitää asento tai vaikeudet sulkemisessa osoittavat, että osa on kulunut. Joissakin tapauksissa öljy raitoja näkyy auton osan pinnassa.
  2. Osien asennus riippuu niiden suunnittelusta. Esimerkiksi jouset, joissa on kaksi tiivistettä, voidaan asentaa miten päin tahansa, yhdellä tiivisteellä — vain valmistajan määrittelemällä tavalla.
  3. Voit vaihtaa nämä osat helposti itse. Riippuen kiinnitys tyypistä, saatat tarvita kiintoavaimen, kuusiokoloavaimen, teräväkärkiset pihdit, puristimet, litteäpäisen ruuvimeisselin ja turvavarusteet. Valmistele etukäteen myös silikonirasvaa. Ennen asennusta kaasujousi on pohjustettava. Aseta ne tätä varten työasentoon, paina sauvaa kunnes se pysähtyy, pidä sitä tässä asennossa muutaman sekunnin ajan ja sitten vapauta. Toista nämä toimet 15-20 kertaa.
  4. Nämä auton osat on vaihdettava pareittain, koska jos joku niistä rikkoutuu, toinenkin rikkoutuu todennäköisesti pian. Ennen kuin tilaat takaluukun kaasujouset, tarkista vastaavatko ne ajoneuvosi parametreja ja millaista kuormaa ne kestävät.
  5. Osien käyttöikä riippuu käyttöolosuhteista. Jos et ole käyttänyt takaluukkua pitkään aikaan, avaa se hitaasti ilman nykäyksiä, tai saatat vahingoittaa jousimekanismia. Hyvin kylmällä ilmalla ei ole suositeltavaa nostaa luukkua ilman moottorin esilämmitystä.

Takaluukun kaasujouset varaosat tarjouksen