Öljyt ja nesteet-varaosakauppa - Tilaa verkosta edullisia merkkiautonosia alkuperäislaatuisina
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Öljyt ja nesteet varaosaluettelo

Öljyt ja nesteet-osat saatavilla näille automerkeille

Öljyt ja nesteet varten VW edulliseen hintaan
Öljyt ja nesteet varten VW autoille
Kaikki mallit
Öljyt ja nesteet varten VOLVO edulliseen hintaan
Öljyt ja nesteet varten VOLVO autoille
Kaikki mallit
Öljyt ja nesteet varten TOYOTA edulliseen hintaan
Öljyt ja nesteet varten TOYOTA autoille
Kaikki mallit
Öljyt ja nesteet varten FORD edulliseen hintaan
Auto Öljyt ja nesteet varten FORD
Kaikki mallit
Öljyt ja nesteet varten BMW edulliseen hintaan
Auto Öljyt ja nesteet varten BMW
Kaikki mallit
Öljyt ja nesteet varten AUDI edulliseen hintaan
Auto Öljyt ja nesteet varten AUDI
Kaikki mallit
Öljyt ja nesteet varten NISSAN edulliseen hintaan
Auto Öljyt ja nesteet varten NISSAN
Kaikki mallit
Varaosatarjouksia kategoriassa Öljyt ja nesteet

Öljyt ja nesteet - Tärkeä varaosatuoteryhmä ajoneuvoon

Öljyt ja tekniset nesteet ovat kemikaaleja, joilla varmistetaan tärkeiden komponenttien ja kokoonpanojen toiminta. Niihin sisältyvät voiteluaineet, joilla estetään kosketuspintojen hankautumista ja ylikuumenemista, jarrunesteet, jotka siirtävät voimaa pääsylintereistä käyttölaitteisiin, pakkasneste, joka poistaa lämpöä moottorista ja muista mekanismeista ja jäätymättömät pesuaineet, joita käytetään tuulilasin ja ajovalojen puhdistamiseen.

Tärkeää tietoa öljyistä ja toiminta nesteistä

  • Voiteluaineiden ja muiden tässä luokassa olevien tuotteiden suorituskyky heikentyy ajan kuluessa. Tästä syystä useimmilla tuotteilla on tiukka vaihto aikataulu. Esimerkiksi moottoriöljyt pitäisi vaihtaa 10,000 – 15,000 kilometrin välein, pakkasneste ― 2 – 4 vuoden välein ja jarrunesteet ― 2 vuoden välein. Ajoneuvosi teknisistä asiakirjoista löytyvät tarkemmat tiedot.
  • Nesteet tulisi täyttää ainoastaan suositellulle tasolle. Nesteiden taso tulisi tarkistaa usein, niinkin usein kuin kerran kuukaudessa monien osien osalta.
  • Jos haluat vaihtaa jonkin näistä nesteistä, on suositeltavaa vierailla korjaamossa, sillä tämä prosessi vie aikaa ja vaatii usein muiden osien vaihtamista. Järjestelmän huuhtelu saattaa olla myös tarpeellista, tähän tarvitaan erikoislaitteita ja muita autonhoitotuotteita. Kun työ on tehty, järjestelmä tulee puhdistaa ilman poistamiseksi putkistosta.
  • Ennen kuin tilaat öljyjä ja toiminta nesteitä, tarkista varaosien tarpeellisuus. Esimerkiksi öljyn vaihtaminen vaatii uusien öljynsuodattimien ja tyhjennystulpan tiivisteiden asentamista. Jäähdytysjärjestelmässä saatetaan tarvita uusia puristimia ja letkuja.
  • Valitessasi voiteluaineita ja muita tähän luokkaan kuuluvia tuotteita, suositellaan valittavan tuotteita, jotka täyttävät ajoneuvosi määritelmät, sillä vain näillä tuotteilla voidaan taata vastaavien järjestelmien tehokas toiminta. Ylikuumentunut järjestelmä, pienentää jäähdytysnesteen, jarrunesteen sekä moottori- ja voimansiirto öljyjen tehokkuutta. Käytä lisäaineita varoen, sillä ne voivat aiheuttaa ennenaikaisen vian moottoriin, vaihteistoon, polttoainejärjestelmään, moottorin voitelu- ja jäähdytysjärjestelmiin.