Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

MANN-FILTER autovaraosat luettelo

Top tavaroita brändin MANN-FILTER
Ilmansuodatin MANN-FILTER
12,88 €
sis. Alv 24%,
toimituskulut Lisää koriin
Polttoainesuodatin MANN-FILTER
14,96 €
sis. Alv 24%,
toimituskulut Lisää koriin
Öljynsuodatin MANN-FILTER
9,29 €
sis. Alv 24%,
toimituskulut Lisää koriin
Öljynsuodatin MANN-FILTER
9,90 €
sis. Alv 24%,
toimituskulut Lisää koriin

MANN-FILTER auton osat alkuperäisessä laadussa

MANN-FILTER auton osat tarjoavat
Suosituimmat tuotteet Moottori luokka
Alkuperäisen MANN-FILTER Moottori auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Suodatin luokka
Alkuperäisen MANN-FILTER Suodatin auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Iskunvaimentimet, jouset, lehtijouset luokka
Alkuperäisen MANN-FILTER Iskunvaimentimet, jouset, lehtijouset auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Vaihteisto luokka
Alkuperäisen MANN-FILTER Vaihteisto auton varaosat

MANN-FILTER auton osat luettelo

Melkein-virheetön valmistus

Mann-Filter on osa Mann+Hummel yhtiötä, ja on melkeinpä jokaiselle ajoneuvotyypille saatavilla oleva premium brändi maailmanlaajuisilla jälkimarkkinoilla. Laatu yhdessä täydellisen ympäristöystävällisyyden ja taloudellisten parametrien sekoituksella tekevät Mann-Filterin tuotteista jollain tavalla erityisen jälkimarkkinoilla. Noin 800 työntekijää yhtiön tutkinta ja kehitys osastolla työskentelevät jatkuvasti etsien uusia ominaisuuksia, paranteluja ja innovaatioita. Se, että yhtiö kykenee leveilemään yli 3,000 patentilla ja patenttihakemuksella esittää ja todistaa yhtiön sisällä olevan kehityksen tärkeyden. Täydellinen laadunvalvonta sisällytetään koko kehitysprosessin läpi, ensimmäisestä ideasta massatuotantoon julkaisuun asti. Tämä takaa, että asiakkaiden korkeat vaatimukset ovat noudatettuja. Kaikki Mann-Filterin valmistusprosessit ovat tarkasti määriteltyjä jokaiselle tuotteelle ja jaettuja kolmeen kategoriaan: perusprosessit, avainprosessit ja ydinprosessit. Jokainen vaihe suodattimen valmistuksessa on suunniteltu poistamaan virheet. Saatavuus, toimitus ja jaettujen tuotteiden logistiikka ovat lisäpuolia, joita yhtiö pitää tärkeinä. 95% toimitettavuusosuudella Mann-Filter nauttii johtavaa asemaa jälkimarkkinoilla.

Sertifioitua parasta laatua maksimaalisella turvallisuudella

Suodattimet ovat ikäänkuin hiljaisia jokapäiväisen autoelämän sankareita: et voi nähdä tai kuulla niitä - ja silti ne toimittavat jatkuvasti parasta suorituskykyään. Puhdistusvarusteena niillä on tärkeä vaikutus modernien moottoreiden toimivuuteen ja käyttöikään. Mann-Filterit ovat ottaneet tämän vaativan tehtävän haasteeksi. Yhtiö valmistaa suodattimia ilmanpuhdistus järjestelmille (matkustamon suodattimet, ilmansuodattimet), nesteensuodatus järjestelmille (öljynsuodattimet, polttoainesuodattimet), imujärjestelmät ja alajärjestelmät. Koska kaikki nämä suodattimet ovat jatkuvan käytön alla, korkea laatu on keskeisen tärkeää. Ei ole kuitenkaan helppoa määrittää suodattimen laatua ulkopuolelta. Sen takia on tärkeää luottaa sertifioituun parhaaseen laatuun ja turvallisuuden maksimaaliseen tasoon.

Jatkuva laadunvalvonta

Mann suodattimet noudattavat aina alkuperäisen laitevalmistajan laatua. Tämä taataan säännöllisesti sertifiointitarkastuksilla itsenäisen instituutin toimesta. Nämä tarkastukset noudattavat maailmanlaajuista TS 16949 standardia. Lisäksi huipputeknologian testivarusteita käytetään jo kehitystasolla. Prototyypit läpikäyvät lukuisia toiminnallisia ja kestävyystestejä. Vasta nämä läpäistyään, prototyypit toimitetaan tuotantotehtaille noudattaen keskeisiä vaatimuksia maailmanlaajuiselle tuotannolle. Kuitenkin, Mann-Filterillä, laatua ei rajoitu pelkästään itse tuotteeseen, vaan myös sisältää palvelun ja henkilökohtaisen avustuksen. Yhtiön motto on, että korkealaatuinen tuote luonnollisesti sisältää myös korkealaatuista palvelua.