Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

MONROE autovaraosat luettelo

Top tavaroita brändin MONROE
Tanko, kallistuksenvaimennin MONROE
13,97 €
sis. Alv 24%,
toimituskulut Lisää koriin
Pölysuojasarja, iskunvaimennin MONROE
16,03 €
sis. Alv 24%,
toimituskulut Lisää koriin
Iskunvaimennin MONROE
48,85 €
sis. Alv 24%,
toimituskulut Lisää koriin
Tanko, kallistuksenvaimennin MONROE
13,06 €
sis. Alv 24%,
toimituskulut Lisää koriin

MONROE auton osat alkuperäisessä laadussa

MONROE auton osat tarjoavat
Suosituimmat tuotteet Jarrut luokka
Alkuperäisen MONROE Jarrut auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Korin osat, valot, peilit luokka
Alkuperäisen MONROE Korin osat, valot, peilit auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Jousitus ja tukivarret luokka
Alkuperäisen MONROE Jousitus ja tukivarret auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Iskunvaimentimet, jouset, lehtijouset luokka
Alkuperäisen MONROE Iskunvaimentimet, jouset, lehtijouset auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Sisätilan ja mukavuus luokka
Alkuperäisen MONROE Sisätilan ja mukavuus auton varaosat
Suosituimmat tuotteet Ohjaus luokka
Alkuperäisen MONROE Ohjaus auton varaosat

MONROE auton osat luettelo

Maailman johtaja

Tennecon itsenäistymisen jälkeen vuonna 1999, Monroe on kehittynyt yhdeksi johtavimmista kehittäjistä, valmistajista ja toimittajista päästökontrolli ja jousitustuotteiden suhteen alkuperäistä laitevalmistaja markkinoita varten autoteollisuuden alalla. Maantieteellinen markkina-asema mahdollistaa Tennecon (Monroen) kattamaan laajan markkina-alan, ja täten toimittamaan loputtomalle määrälle asiakkaita. Nykyään 24,000 koulutettua työntekijää yli 80 tehtaalla ympäri maailmaa ovat vastuussa innovatiivisten tuotteiden kehittämisestä, olemassa olevien parantelusta ja niiden toimittamisesta loppukäyttäjälle ajallaan. Tennecon tulevaisuus maailman johtavana firmana näyttää olevan turvattu myös; ja koska uudet standardit ja säännökset tulevat voimaan seuraavan viiden vuoden aikana, loppukäyttäjille tulee olemaan välttämätöntä mukauttaa ajoneuvonsa noudattamaan näitä tiukkoja standardeja. Tenneco tunnisti tämän trendin aikasessa vaiheessa, ja alkoi kehittämään tuotteita, jotka noudattavat näitä standardeja. Täten Monroe tuotteet ovat loistava vaihtoehto niiden kaksivuotisen takuun lisäksi korkealta laadultaan.

Menestystä ammattimaisen kehittämisen ja kokemuksen avulla

Usean vuoden ajan Monroen tärkein prioriteetti on ollut korkean tuotelaadun takaaminen, asiakastyytyväisyys ja tuoteteknologia. Yhä uudestaan, tämä strategia näyttää, miten loistavat innovaatiot todistavat itsensä pitkällä aikavälillä. 14 teknisen Tutkimus & Kehitys keskuksen sisällä läpi maailman, uusia ratkaisuja ja innovaatioita keksitään kokoajan. Kuitenkin Tennecolla kehitys ei lopu tuotetasoon, sillä yhtiö myös kiinnittää suurta tärkeyttä työntekijöiden kouluttamiseen. Täten täydellinen tiimi taitavia työntekijöitä on säännöllisesti tuotu myöhemmällä valmennuksella ja koulutuksella. Tämä yhdistelmä pätevää tietoa ja innovatiivisia tuotteita tekee Monroesta sen, mitä se on nykyään.

Taattu laatu

Tennecon Monroe tuotteet tunnistetaan markkinoilla teknologisina johtajina ajoneuvojen varustamisessa tehdastasolla. Iskunvaimentimet, jouset, pallot, kannattimet, täydelliset kannatin kokoonpanot, ohjauksen ja jousituksen osat valmistetaan korkeimpia teollisuusstandardeja noudattaen ja ne ovat kaikki sertifioituja laatutuotteita. Tenneco on niin itsevarma ja kokenut tuotteidensa suhteen, että yhtiö ei pelkää tarjota kahden vuoden takuuta.