Ostaa Ilmansuodattimet alkaen Suodatin kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Ilmansuodattimet valmistaja

laadukkaita BOSCH Ilmansuodatin
laadukkaita FEBI BILSTEIN Ilmansuodatin
laadukkaita RIDEX Ilmansuodatin
laadukkaita MAPCO Ilmansuodatin
laadukkaita VAICO Ilmansuodatin
Ilmansuodattimet STARK edulliseen hintaan
Ilmansuodattimet MANN-FILTER edulliseen hintaan
Ilmansuodattimet VALEO edulliseen hintaan
Ilmansuodattimet TOPRAN edulliseen hintaan
Ilmansuodattimet ELRING edulliseen hintaan

Ostaa Ilmansuodatin varten auton halvalla netistä

Ilmansuodattimet ovat osa imujärjestelmää. Ne puhdistavat ilman, jota käytetään ilma-polttoaine seoksen muodostamiseen. Ne vähentävät riskiä hankaavien hiukkasten tunkeutumisesta moottorin sylintereihin, näin ollen vähentäen sylinterien ja mäntöjen ennenaikaista kulumista. Mekaanisten puhdistus elementtien keskimääräinen käyttöikä on 10,000 - 15,000 ajokilometriä. Korkean suorituskyvyn suodattimilla käyttöikä on 30,000 – 50,000 ajokilometriä.

Mitä sinun tulee tietää ilmansuodattimien vaihtamisesta

  1. Näiden osien tukkeutumisen tai mekaanisen vaurioitumisen oireita ovat lisääntynyt polttoaineen kulutus, pienentynyt moottorin teho, vaikeudet moottorin käynnistyksessä ja pakoputkesta tuleva musta savu. "Tarkista Moottori" merkkivalo saattaa myös vilkkua kojelaudalla.
  2. Voit vaihtaa tämän auton osan itse. Menettely vaihtelee mallista riippuen, ja se yleensä määritellään ajoneuvon käsikirjassa. Tee vaihto vain moottorin ollessa kylmä.
  3. Valitse purkamista varten työkalut, jotka vastaavat kannen kiinnittämiseen käytettyjen kiinnittimien tyyppiä. Paneelityyppiset suodattimet poistetaan yleensä ristipää ruuvimeisselissä. Jos ajoneuvossa käytetään rengas tyyppistä suodatinta, tarvitset luultavasti sopivan kokoisen ruuviavaimen.
  4. Joidenkin ajoneuvojen suunnittelu edellyttää toissijaisen ilmansuodattimen ja turboahtimen ilmansuodattimen samanaikaista vaihtoa. Tilaamalla kaikki nämä tuotteet yhdessä verkkokaupasta, säästät toimituskuluissa.
  5. Jos ajoneuvoasi käytetään usein pölyisessä ympäristössä, on suositeltavaa tilata ilmansuodattimia, joissa on esisuodatin. Jälkimmäinen poistaa suuria hiukkasia, mikä auttaa lisäämään pääkomponenttien käyttöikää.
  6. Yritä olla ajamatta ajoneuvollasi syvistä lammikoista. Tällaisessa tapauksessa suodatinelementti saattaa kastua, mikä edellyttäisi uuden asentamista etuajassa.

Ilmansuodattimet varaosat tarjouksen