Ostaa Öljynsuodatin alkaen Suodatin kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Öljynsuodatin valmistaja

laadukkaita BOSCH Öljynsuodatin
laadukkaita FEBI BILSTEIN Öljynsuodatin
laadukkaita RIDEX Öljynsuodatin
laadukkaita MAPCO Öljynsuodatin
laadukkaita VAICO Öljynsuodatin
Öljynsuodatin STARK edulliseen hintaan
Öljynsuodatin MANN-FILTER edulliseen hintaan
Öljynsuodatin VALEO edulliseen hintaan
Öljynsuodatin TOPRAN edulliseen hintaan
Öljynsuodatin SWAG edulliseen hintaan

Ostaa Öljynsuodatin varten auton halvalla netistä

Öljynsuodattimet puhdistavat epäpuhtauksia moottoriöljystä. Näiden autonosien keskimääräinen käyttöikä on 10,000 -15,000 ajokilometriä.

Mitä sinun tulee tietää öljysuodattimien vaihtamisesta

  1. Moottoriöljyn matala paine voi olla merkki suodatinelementtien tukkeutumisesta. Tämän osoittaa asianmukainen varoitusvalo kojelaudassa.
  2. Jos aiot kaataa uutta toimivaa nestettä järjestelmään, sinun pitäisi myös ostaa öljysuodatin ja tiiviste vaihtaaksesi ne yhtä aikaa. Joissakin tapauksissa tiiviste saatetaan myydä erikseen alhaiseen hintaan. Käytä ainoastaan valmistajan suosittelemia voiteluaineita.
  3. Jos vaihdat osat itse, käytä suojakäsineitä, välttääksesi ihon joutumista kosketuksiin haitallisten aineiden kanssa. Työ vaatii yleensä nostolaitteen ja säiliön vanhan voiteluaineen tyhjentämiseen.
  4. Pääsääntöisesti päästäkseen käsiksi tähän auton osaan, joitakin muita osia joudutaan purkamaan. Käytä sopivan muotoisia ruuvimeisseleitä ja pihtejä. Tyhjennysaukon tulppa irrotetaan vastaavan kokoisella rengasavaimella ja sitten osa poistetaan joko öljynsuodattimen avaimella tai erityisellä vetimellä.
  5. Mikäli osa vaihdetaan kokoonpanon aikana, uusi vain ruuvataan paikalleen vanhan sijaan. Jos vain vaihdettava suodatinelementti on asennettu, on ensin kotelo, purettava tukkeutunut patruuna, asennettava uusi ja koottava kaikki takaisin paikoilleen.
  6. Korkealaatuisten polttoaineiden käyttö pidentää toimivan nesteen ja suodatinelementin käyttöikää. Tällä tavoin voidaan välttää sekä moottorin että voiteluaineen nopeutunut pilaantuminen.

Öljynsuodatin varaosat tarjouksen