Ostaa Ilmastointi kuivain, Ilmastointilaitteen kuivain alkaen Suodatin kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kuivain valmistaja

laadukkaita FEBI BILSTEIN Kuivain
laadukkaita RIDEX Kuivain
laadukkaita STARK Kuivain
laadukkaita VAN WEZEL Kuivain
laadukkaita VALEO Kuivain
Ilmastointi kuivain TOPRAN edulliseen hintaan
Ilmastointi kuivain SWAG edulliseen hintaan
Ilmastointi kuivain JP GROUP edulliseen hintaan
Ilmastointi kuivain HELLA edulliseen hintaan
Ilmastointi kuivain DENSO edulliseen hintaan

Ostaa Ilmastointi kuivain varten auton halvalla netistä

Ilmastoinnin suodattimien kuivaajat ovat ilmastointilaitteen osia, joiden tarkoituksena on poistaa kosteutta ja epäpuhtauksia laitteista. Ne estävät happojen ja alkalien muodostumista, mikä pidentää osien käyttöikää. Nämä osat tulisi vaihtaa tapauksissa, joissa järjestelmä on uudelleen paineistettu tai jos kompressori rikkoutuu.

Tärkeää tietoa ilmastoinnin suodattimien kuivaajista

  1. Ilmastoinnin suodattimien kuivaajien häiriöiden merkkejä ovat ilmastointilaitteen toiminnan tehon vähentyminen, kompressorin jatkuva irtoaminen ja jäähdyttäjästä lähtevien letkujen jäätyminen.
  2. Tämän osan korjaamiseksi on suositeltavaa käydä korjaamolla. Työhön sisältyy kylmäaineen tyhjennys. Ilmastointilaite on ladattava vaihdon jälkeen. Tämä toimenpide tulisi suorittaa vain erikoistuneessa keskuksessa.
  3. Ostaessasi ilmastoinnin suodattimien kuivaajia, tilaa myös O-renkaat. Asentamalla kaikki osat samanaikaisesti, säästät toimituksessa ja työvoimakustannuksissa. Verkkokauppamme katalogista löydät laajan valikoiman ajoneuvon ilmastointilaitteen osia. Meillä on tarjouksia jotta sinä voisit ostaa niitä parhaaseen hintaan.
  4. Välttääksesi osan ennenaikaista rikkoutumista, on tärkeää seurata koteloiden ja putkien eheyttä sekä ilmastointijärjestelmän liitosten ilmatiiviyttä. Käytä lisäaineita ja tiivisteaineita ainoastaan ohjeiden mukaisesti. Vaihda kompressori hyvissä ajoin.

Ilmastointilaitteen kuivain varaosat tarjouksen