Ostaa Tukivarsi, Tukivarsisarja, Pyöräntuenta, Poikittaistukivarsi, Tukivarret, Ylätukivarsi alkaen Jousitus ja tukivarret kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kaikki varaosakategoriat vuonna Jousitus ja tukivarret luettelo

Pyöräntuenta valmistaja

laadukkaita FEBI BILSTEIN Ylätukivarsi
laadukkaita A.B.S. Ylätukivarsi
laadukkaita RIDEX Ylätukivarsi
laadukkaita MAPCO Ylätukivarsi
laadukkaita VAICO Ylätukivarsi
Tukivarsi SKF edulliseen hintaan
Tukivarsi STARK edulliseen hintaan
Tukivarsi MONROE edulliseen hintaan
Tukivarsi TRW edulliseen hintaan
Tukivarsi TOPRAN edulliseen hintaan

Ostaa Poikittaistukivarsi varten auton halvalla netistä

Tukivarret varmistavat pyörien oikean asennon suhteessa ajoneuvon koriin. Näitä osia käytetään yhdistämään muita alaosan tukielementtejä korin tai rungon kanssa. Ne mahdollistavat pyörien liikkumisen pystysuoraan suhteessa koriin. Nämä osat absorboivat osittain vastaan tulevien kuoppien aiheuttamaa värähtelyä. Näiden osien keskimääräinen käyttöikä on noin 60,000 – 80,000 km.

Mitä sinun tulisi tietää tukivarsien vaihtamisesta

  1. Osien toimintahäiriö ilmenee usein hakkaavana ja raapivana äänellä ajoneuvon alaosasta, varsinkin korin pystysuorissa liikkeissä. Ajoneuvo saattaa vetää ajon aikana toiselle puolelle. Lisäksi pyörät kohdistuvat väärin, mikä voi näkyä liikkumisen aikaisena tärinänä ja renkaiden epätasaisena kulumisena. Hallinta ja ohjattavuus heikentyvät.
  2. Vaihtomenetelmä riippuu osien tyypistä. Näissä auton osissa on yleensä kaksi, kolme ja neljä kiinnityspistettä. Lisäksi ne voidaan kytkeä muihin tukielementteihin holkkien tai kuulaliitosten kautta, mikä myös määrittää menetelmää.
  3. On suositeltavaa, että nämä auton osat vaihdetaan huoltoasemalla. Tähän tarvitaan joko autonnostin tai tunkki. Pulttien ja kuulaliitosten painaminen sisään ja ulos vaatii erikoislaitteita. Lisäksi uusien osien asentamisen jälkeen, on tehtävä pyörien kohdistus, mikä vaatii erikoisalustan.
  4. Osat on aina vaihdettava yhdessä holkkien ja kuulaliitosten kanssa. On myös suositeltavaa asentaa uudet pultit.
  5. Lisätäksesi osien käyttöikää, yritä ajaa varovasti, hidasta ennen kuoppia tai muita esteitä. Älä ylikuormita ajoneuvoa. Osta tukivarret meidän verkkokaupastamme: me olemme valmiita takaamaan jokaisen auton osan erinomaisen laadun pitkäaikaisella takuulla. Muista: oikein käytettyinä, jopa edulliset varaosat voivat kestää useita vuosia.

Tukivarret varaosat tarjouksen