Ostaa Pyöränpultit ja pyörän mutteri alkaen Jousitus ja tukivarret kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kaikki varaosakategoriat vuonna Jousitus ja tukivarret luettelo

Pyöränpultit ja pyörän mutteri valmistaja

laadukkaita FEBI BILSTEIN Pyöränpultit ja pyörän mutteri
laadukkaita MAPCO Pyöränpultit ja pyörän mutteri
laadukkaita VAICO Pyöränpultit ja pyörän mutteri
laadukkaita TOPRAN Pyöränpultit ja pyörän mutteri
laadukkaita SWAG Pyöränpultit ja pyörän mutteri
Pyöränpultit ja pyörän mutteri METZGER edulliseen hintaan
Pyöränpultit ja pyörän mutteri JP GROUP edulliseen hintaan
Pyöränpultit ja pyörän mutteri LEMFÖRDER edulliseen hintaan
Pyöränpultit ja pyörän mutteri DIEDERICHS edulliseen hintaan
Pyöränpultit ja pyörän mutteri SASIC edulliseen hintaan

Ostaa Pyöränpultit ja pyörän mutteri varten auton halvalla netistä

Pyörän pultteja ja muttereita käytetään pyörien kiinnittämiseksi napoihin. Kiinnittimien käyttöikää ei ole rajattu.

Mitä sinun tulee tietää pyörän pulttien ja muttereiden vaihtamisesta

  1. Kun kiinnittimet rikkoutuvat, pyörä ei ole enää kunnolla kiinni, mikä johtaa vapaaseen liikkumiseen. Joissakin tapauksissa se voi jopa irrota ajon aikana. Kiinnittimen huono tila ilmenee ajoneuvon poikkeamisesta halutusta suunnasta ja tärinästä jousituksessa. Viat voidaan havaita myös rutiinitarkastuksessa.
  2. Nämä osat voit vaihtaa itse käyttämällä momenttiavainta. Noudata ajoneuvon valmistajan ilmoittamaa vääntömomenttia tarkasti. Älä käytä ilmapuristinta sillä kiinnittimien liiallinen kireys on suuri riski.
  3. Jos nämä auton osat ovat syöpyneitä, niitä on usein vaikea poistaa. Tällaisessa tapauksessa suositellaan käytettäväksi erityistä rasvaa ja antaa sen vaikuttaa valmistajan määrittelemän ajan. Tällaisen käsittelyn jälkeen osa on yleensä helppo irrottaa sopivan kokoisella jakoavaimella.
  4. Laipallisten osien asennuksessa on tiettyjä erityispiirteitä. On erityisesti tarpeen laittaa asennuksen aikana jonkin verran voiteluainetta aluslevyn ja kuusikulmaisen elementin väliin. Tällä tavalla rasvaa ei saisi päästä pyörän vannetta koskettavaan aluslevyn osaan.
  5. Pääsääntöisesti, jos vain yksi elementti on vioittunut, muita ei saa vaihtaa, jos niiden pinnalla ei ole liuskeita, halkeamia ja korroosiota. Näin ollen vian määrittäminen on edullista. Sarjan korvaaminen tapahtuu useimmiten ajoneuvoja virittäessä. Meidän verkkokaupastamme, voit juuri nyt ostaa pyörän pultteja ja muttereita luotettavilta tuotemerkeiltä. Tehdessäsi tilauksesi verkossa, määrittele ajoneuvosi merkki ja malli, ja meidän tukitiimin asiantuntijat auttavat sinua ostamaan tuotteet, jotka vastaavat varmasti kaikkia ajoneuvosi teknisiä tietoja.
  6. Jos jokin kiinnikkeistä on mennyt hukkaan, älä odota ennen uuden ostamista. Sen voi ostaa erikseen matalaan hintaan. Jos pyörän pulttien ja muttereiden määrä on vaadittua pienempi, ne altistuvat liialliselle mekaaniselle kuormitukselle ja hajoavat nopeammin.

Pyöränpultit ja pyörän mutteri varaosat tarjouksen