Ostaa Vakaaja alkaen Jousitus ja tukivarret kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kaikki varaosakategoriat vuonna Jousitus ja tukivarret luettelo

Vakaaja valmistaja

laadukkaita FEBI BILSTEIN Kallistuksenvakaaja
laadukkaita MONROE Kallistuksenvakaaja
laadukkaita TOPRAN Kallistuksenvakaaja
laadukkaita SWAG Kallistuksenvakaaja
laadukkaita JP GROUP Kallistuksenvakaaja
Vakaaja JAPANPARTS edulliseen hintaan
Vakaaja DELPHI edulliseen hintaan
Vakaaja LEMFÖRDER edulliseen hintaan
Vakaaja OPTIMAL edulliseen hintaan
Vakaaja BLUE PRINT edulliseen hintaan

Ostaa Kallistuksenvakaaja varten auton halvalla netistä

Kallistuksenvakaajia käytetään vähentämään korin heittelemistä kääntymisen aikana. Tällä osalla ei ole määriteltyä käyttöikää.

Tärkeää tietoa kallistuksenvakaajista

  1. Tärkeimmät oireen rikkoutumisesta ovat ajoneuvon suuntavakauden heikkeneminen, ulkopuolinen melu ja nykivät liikkeet ajon aikana.
  2. Koska tämän osan vaihtaminen vaatii auton nostinta, jotta voidaan irrottaa molemmat pyörät akselista, on suositeltavaa käydä korjaamolla. Lisäksi pyörän kohdistamista tarvitaan huolto- ja korjaustöiden jälkeen.
  3. On suositeltavaa ostaa kallistuksenvakaajat yhdessä linkkien ja holkkien kanssa ja asentaa kaikki nämä osat samalla kertaa. Tällä tavalla säästät rahaa toimituskuluissa ja verkkokaupassamme tarjolla olevista varaosista, sillä tilaamalla sarjan saa parempaa vastinetta rahalle. Sarjan tilaaminen vähentää myös riskiä auto yksikön nopeutuneesta kulumisesta.
  4. Kallistuksenvakaajien käyttöiän pidentämiseksi on suositeltavaa vaihtaa linkit ja holkit 30,000 – 50,000 kilometrin välein. Jälkimmäisessä on iskunvaimentimen suojakumi, joka on tarkistettava säännöllisesti. Mikäli repeytymiä havaitaan, tulisi asentaa uusi pölysuoja.

Vakaaja varaosat tarjouksen