Ostaa Abs tunnistin alkaen Jarrut kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kaikki varaosakategoriat vuonna Jarrut luettelo

Abs tunnistin valmistaja

laadukkaita BOSCH Abs anturi
laadukkaita FEBI BILSTEIN Abs anturi
laadukkaita A.B.S. Abs anturi
laadukkaita RIDEX Abs anturi
laadukkaita MAPCO Abs anturi
Abs tunnistin VAICO edulliseen hintaan
Abs tunnistin ATE edulliseen hintaan
Abs tunnistin STARK edulliseen hintaan
Abs tunnistin TRW edulliseen hintaan
Abs tunnistin TOPRAN edulliseen hintaan

Ostaa Abs anturi varten auton halvalla netistä

ABS-anturien on tarkoitus mitata pyörän pyörimisnopeutta. Niitä käytetään monissa turvajärjestelmissä, esimerkiksi lukkiutumattomissa jarrujärjestelmissä ja ajonvakautusjärjestelmässä. Osien käyttöiälle ei ole määritelty erityisiä rajoituksia.

Mitä sinun tulee tietää ABS-anturien vaihtamisesta

  1. Osan mahdollinen rikkoutuminen osoitetaan kojelaudassa olevalla varoitusvalolla. Lisäksi järjestelmän normaali toiminta lakkaa, mistä seuraa huomattava jarrutehokkuuden heikkeneminen.
  2. Osa on vaihdettava huoltoasemalla, sillä se on joskus vaikea irrottaa. Ennen vaihtoa olisi myös suoritettava tietokoneavusteinen diagnostiikka. Ainoastaan diagnostiikka osoittaa mikäli on tarvetta tilata ABS-anturit, vai johtuuko niiden viallinen toiminta muiden osien rikkoutumisesta. Verkkokaupastamme voit ostaa edullisesti kaiken, mitä tarvitaan vian poistamiseen. Alhaiset hinnat ja lukuisat tarjoukset osoittavat sinulle, että verkkokaupasta ostaminen ei ole ainoastaan kätevää, se on myös palkitsevaa.
  3. Osan purkamiseen käytetään autonnostinta. Lisäksi työhön tarvitaan yleensä oikean kokoinen vetokanta. Käytä korroosion vaurioittamien kiinnikkeiden käsittelyyn erityisiä kemikaaleja. Niitä tulisi lisätä kierteisiin liitäntöihin ja annettava vaikuttaa jonkin aikaa. Anturien asentaminen joihinkin automalleihin käsittää sopivan voiteluaineen käytön. Se toimitetaan usein osien mukana.
  4. Mikäli vain yksi anturi on viallinen, ei niitä tarvitse vaihtaa pareittain tai kaikille pyörille.
  5. Ei ole suositeltavaa poistaa itse anturia tarkastusta varten, sillä se voi rikkoutua helposti. Lisäksi tulee olla varovainen korjattaessa sensorin läheisyydessä olevia osia. Elementti usein rikkoutuu iskusta johtuen.

Abs tunnistin varaosat tarjouksen