Ostaa Jarruvaijeri, Vaijeri seisontajarru alkaen Jarrut kaupassa
Merkki
1
Malli
2
Moottori (tyyppi)
Moottori (tyyppi)
3

Kaikki varaosakategoriat vuonna Jarrut luettelo

Jarruvaijeri valmistaja

laadukkaita BOSCH Jarruvaijeri
laadukkaita FEBI BILSTEIN Jarruvaijeri
laadukkaita A.B.S. Jarruvaijeri
laadukkaita RIDEX Jarruvaijeri
laadukkaita MAPCO Jarruvaijeri
Jarruvaijeri VAICO edulliseen hintaan
Jarruvaijeri ATE edulliseen hintaan
Jarruvaijeri STARK edulliseen hintaan
Jarruvaijeri TRW edulliseen hintaan
Jarruvaijeri TOPRAN edulliseen hintaan

Ostaa Jarruvaijeri varten auton halvalla netistä

Käsijarruvaijeri siirtää käsijarrun vivusta voiman jarrukenkiin/ -levyihin, painamalla ne vasten rumpuja tai levyjä, jolloin ne aiheuttavat pyörien lukituksen. Kaapeli vaatii säännöllistä tarkastusta ja kiristämistä. Kaapelilla ei ole tiukasti rajattua käyttöikää. Oikein käytettynä, se voi kestää pitkään.

Mitä sinun tulee tietää käsijarruvaijerin vaihtamisesta

  1. Tarve osan vaihtamiselle ilmenee käsijarrun vivun lisääntyneellä liikkeellä. Joskus vipu on päinvastoin jumissa. Tämän lisäksi osan ollessa viallinen, pyörät eivät lukkiudu jarrutuksen aikana, mikä on havaittavissa helposti kun ajoneuvoa yritetään pysäyttää mäessä.
  2. Menetelmä osan vaihtamiseksi riippuu itse järjestelmän mallista: se saattaa sisältää eri määrän kaapeleita. Lisäksi kaapeleiden kärjet usein eroavat suunnitelmasta, mikä myös määrittää asennuksen erityispiirteitä.
  3. Uuden osan asennus tulisi tehdä huoltoasemalla. Vaihtoprosessi on melko työlästä. Lisäksi käsijarrun mekanismi on säädettävä työn jälkeen.
  4. Ennen käsijarrun vaijerin ostamista, tarkista jarrukenkien/-palojen tila: Useimmissa tapauksissa, nämä osat on järkevää vaihtaa yhdessä. Etenkin koska verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman sarjoja, jotka sisältävät tarpeellisen määrän kaapeleita, kiinnityselementtejä, tiivisteitä, kenkiä/paloja ja muita korjauksessa tarvittavia osia.
  5. Välttääksesi osien ennenaikaisen rikkoutumisen, on käsijarru järjestelmä aina vapautettava ennen ajamista. Yritä käyttää mekanismia säännöllisesti, vaikka sille ei olisikaan tarvetta: jos sitä ollaan käyttämättä pitkän aikaa, saattaa se jumittua. Voitele kaapeli säännöllisesti. Tämä suojaa sitä hiertymiltä ja korroosiolta.

Vaijeri seisontajarru varaosat tarjouksen